Izvor:
05.02.2019 u 14:10
0

DŽONI DEP SE NALAZI U BEOGRADU GDE SNIMA FILM ,,MINIMATA“: Zakamuflirani glumac, vešto se krije u našoj prestonici! (FOTO)

Holivudski glumac Džoni Dep trenutno se nalazi u Beogradu gde snima film "Minimata" u kom igra glavnu ulogu, fotoreportera Vilijama Judžina Smita.

Interesovanje za ovim filmom i kadrovima iz istog je ogromno, možda baš zato što je Dep potpuno neprepoznatljiv. Glumac je prezadovoljan kako snimanje teče, baš kao i cela ekipa koja radi na ovom projektu.

Dep se uživeo u ulogu slavnog fotoreportera Eugena koji je napravio fotografije koje svedoče o zagađenju u drugom svetskom ratu kada je oštećeno zdravlje stanovnika grada Minamata.

Podsetimo, Džoni Dep je odseo u jednom beogradskom hotelu u koji je doveo celokupno svoje osoblje, dok mu je na snimanju sve dostupno, čak i motohome gde slavni glumac može da odmori.

Izvod: Kurir
Foto: instagram/centraljohndepp

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter