Izvor:
06.02.2019 u 11:20
0

PREMIJERA: Novi hit „Niko“ Amela Ćurića o kojem javnost priča danima! (VIDEO)

Pevač Amel Ćurić mesecima je predano radio na novoj pesmi i spotu, koju je najavio nesvakidašnjom kampanjom na društvenim mrežama. Naime, Amelove kolege i prijatelji iz javnog života objavljivali su storije na Instagramu u kojima govore "Amel Ćurić, niko", bez ikakvog objašnjena ili najave o čemu se tačno radi.

– Mislim da su ovakva vrhunska pesma i kvalitetan tim dobitna kombinacija kada je reč o ovom projektu. Na prvo slušanje, pesma me oduševila. Ima jaku emociju, a s druge strane, jako je pevljiva i svi koji su je imali priliku čuti rekli su da je ovo jedna od najboljih pesama koje su snimljene u zadnjih nekoliko godina. „Niko“ je već izazvala reakcije ljudi, i pre premijere, zbog zanimljive kampanje koju je osmislio moj tim SalesForce, kojem se zahvaljujem na podršci. Veliko hvala i kolegama koje su podržale celu priču i na društvenim mrežama snimile kratki video govoreći samo „Amel Ćurić, niko“ – izjavio je Amel.

Javnost se danima pitala koji je povod ovakvih mnogobrojnih objava, a Amel nam otkriva da su ga često pitali i da li je u svađi sa nekima od kolega ili je neka šala u pitanju.

Kampanju i novu pesmu podržao je glumac Aleksandar Radojičić, teniser Damir Džumhur, pevači Mirza Selimović, Džejla Ramović, Nives Celzijus, Ilma Karahmet, Marija Mikić, NBA košarkaši Jusuf Nurkić, Džanan Musa, fudbaleri Asmir Begović, Emir Spahić, ali i druge poznate ličnosti kao što su Mirza Teletović, Matko Knešaurek, Amel Tuka i mnogi drugi.

Glavnu ulogu u spotu igra manekenka Aleksandra Stojković, koja je mnogima poznata iz reklama sa velikim zvezdama, među kojima je i fudbaler Ronaldinjo.

Spot za pesmu radio je Dario Radusin sa kojim je Amel sarađivao na pesmi Kost. Tekst za pesmu „Niko“ pisao je Armin Šaković, a muziku su radili zajedno Amil Lojo i Šaković.

– Zaista smo se trudili da celi projekat bude na vrhunskom nivou. Pesmu su radili jedni od najboljih umetnika sa ovih prostora, a spot smo snimali na više lokacija u Hrvatskoj i BiH. Zahvalio bih se i ekipi iz HudHudPro koji su pomogli u snimanju nekoliko scena – dodao je Amel.

Spot za novu Ćurićevu pesmu možete pogledati na sledećem linku:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter