Izvor:
13.02.2019 u 08:08
0

ZANOSNA PLAVUŠA NA KOJU NIJE IMUN: Rijaliti ZVEZDU povezuju sa OVOM SEKSEPILNOM PEVAČICOM! (FOTO)

Poslednjih mesec dana se spekuliše u javnosti kako je rijaliti zvezda Nenad Sinđelić Gastozz bacio oko na atraktivnu pevačicu Saru Reljić koja je miljenica jačeg pola, što je nedavno dokazala objavivši seksepilnu sliku koja je rasplamsala maštu muškarcima širom Balkana.

Naime, reper i njegova koleginica su demantovali bilo kakve navode ovog tipa, ali s obzirom na lep izgled plavokose zgodnice, nije ni čudo zašto Gastozzu prija da ga narod povezuje sa njom.

Reljićeva je nedavno otputovala u Amsterdam, a da joj prija boravak u gradu greha, bučnoj i šarenoj evropskoj prestonici svedoči njena fotografija čekirana tamo.

Sarine pratioce na "Instagramu" je posebno bez daha ostavio selfi na kom je u prvom planu pored njenih zavodljivih očiju, raskošni nakit i još bogatiji dekolte, te je jasno zašto je među njenim mnogobrojnim lajkovima i Nenadov.

Happytv.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter