Izvor:
13.02.2019 u 11:28
0

VELJKO RAŽNATOVIĆ VIDI SAMO NJU: Cecin sin jednom rečenicom RAZBESNEO sve bivše! (FOTO)

Veljko Ražnatović i njegova vereica Bogdana Rodić uskoro bi trebalo da izgovore sudbonosno da, a da su presrećni i da se mnogo vole još jednom je potvrdio mladi Ražnatović.

Naime, Veljko je na društvenoj mreži instagram podelio njihovu zajedničku fotografiju uz koju je napisao:

– Nemaš pojma kako je kad nađeš dušu koja se prepliće sa tvojom beskonačno – uz to je Veljko stavio i haštagove ljubav i žena.

I dok su svi komentarisali kako je to predivno i da su prelepi, jedan od pratilaca mu je napisao:

– I Bogdani prezime na insta promenio, neka i ostane tako, a ne kao sa drugim devojkama menjanje na Instagramu a u stvarnom životu… Sve najlepše.

Veljko nije mogao da ostane ravnodušan na ovaj komentar pa je odgovorio:

– Niedna druga što se mene tiče nikada nije ni postojala. Život se ne živi od početka nego od momenta kad naučiš da živiš.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter