Izvor:
17.02.2019 u 00:04
0

EVA RAS JE SAMO ZA „GLAMUR“ POSTALA MODNI SUDIJA: Otvoreno rekla KOJA poznata ličnost se najlepše odeva, ali osvrnula se i na SKANDAL Jelene Karleuše! (VIDEO)

Prekaljena glumica Eva Ras odvojila je vreme da samo za "Glamur" iskomentariše šta misli o stilu odevanja poznatih ličnosti u Srbiji.

Tina Ivanović imitira Jelenu Karlušu. Bojana Ristivojević je lepa šta god da nosi. Kostim nije ništa važno- kazala je Eva.

-Ceca je kao i uvek elegantna i lepa- dodala je ona.

Potom se ovrnula i na mladu nadu.

-Jelena Kostov je na granici da bude izazovno, ali ostaje damski sasvim. Volela bih da nema tih damskih normi– rekla je Rasova.

Ipak, najviše hvale imala je upravo za divu, Jelenu Karleušu.

-Jelena Karleuša je najlepše obučena definitivno. Da je poslata pre petnaest godina na Evroviziju, ceo svet bi znao kakvu lepoticu imamo. Taj Vranješ k***a da je bio njen ljubavnik, sad ona treba da prizna jer on s**e.

Naime, Evi se nije preterano dopao stil Viki Miljković.

-Viki je najgore obučena, jer sad je došlo vreme da se telo pokazuje, a ona se sakrila- rekla je Eva.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter