Izvor:
15.03.2019 u 10:25
0

EVO ŠTA SE KRIJE IZA POSETE TRAMPOVE ĆERKE SRBIJI: Srpski lekar leči muke mazimice najmoćnijeg čoveka sveta? (FOTO)

Kćerka predsednika SAD Tifani Tramp imala je zakazan pregled kod doktora integrativne medicine, Momira Dunjića, sa kojim je razgovarala o svom zdravstvenom stanju i dobila savete kako da ga popravi.

Otkada je Tifani privatnim letom u petak uveče sletela na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, svi su se pitali koji je razlog njene posete Srbiji.

Trampova kćerka je u Beograd došla, između ostalog, kako bi se videla sa doktorima koji se bave integrativnom medicinom.

Ovaj vid lečenja, koji je još u razvoju na našim prostorima, predstavlja spoj najboljeg iz naučne medicine i klinički dokazanih metoda komplementarnih i tradicionalnih grana medicine.

Tifani je urađen detaljan pregled i dati su joj saveti kako da poboljša način života kroz ishranu i fizičku aktivnost.

Kako se podaci o pacijentima strogo čuvaju, a ovde je još u pitanju kćerka predsednika SAD, niko ne zna da li Tifani ima određeni zdravstveni problem ili je išla preventivno, kaže izvor blizak ljudima koji su upućeni u kretanje mlade Trampove.

– Ne znam ko vam je to rekao. Ne bih želeo da pričam o tome – kratko je rekao Momir Dunjić koji nije demantovao da je Tifani Tramp bila njegov pacijent.

Srbija danas
Foto: Twitter/PeriodicoZocalo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter