Izvor:
22.03.2019 u 09:19
0

GOCA BOŽINOVSKA OTKRIVA DETALJE ŠOKANTNE NESREĆE: Moj sin Mirko DRUGARU dao auto, a on ga slupao!

Automobil ford fijesta zvanično registrovan na pevačicu Gordanu Gocu Božinovsku jutros oko 5 sati sleteo je s puta u jarak, udario u banderu, prevrnuo se na krov, zapalio i potpuno izgoreo!

Goca Božinovska ekskluzivno je potvrdila da su njena kola izgorela, ali da nema veze sa njenim sinom Mirkom.

Na pitanje da li zna zašto je zovemo, Goca je rekla: "Znam šta se desilo, budna sam i već sam očekivala da me pozovete. Kada je nešto istina, ja se uvek javim i kažem istinu. Ništa ne krijem", rekla je Goca.

– Mirko je dao drugu auto i sad sam i ja dobila tu informaciju. Bila je i policija. Na sreću nije niko povređen, a auto je potpuno uništen. Mirko nema veze sa ovim sem što je dao auto. Ja njemu ne dam da vozi, njega uvek drug vozi – rekla je Božinovska.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter