Izvor:
23.03.2019 u 10:03
0

ISPOVEST LISE PRISLI O JEZIVIM DETALJIMA IZ BRAKA SA MAJK DŽEKSONOM: Hteo je seks u stojećem položaju, tada bi pevao i skičao!

Čim su glasine o zlostavljanju dečaka počele da kruže, Majkl Džekson je oženio ćerku kralja rokenrola Lisu Mari Prisli.

Dokumentarac "Leaving Neverland" je poslednjih nedelja glavna tema svetskih medija i prljavi detalji ne prestaju da intrigiraju javnost. Njegov dvogodišnji brak sa Lisom Mari Prisli jedna je od najzanimljvijih tema.

Majkl Džekson je sa Lisom Mari Prisli bio u braku dve godine, a sve je počelo 1992. godine. Kako su brzo krenule sumnje, pa i optužbe protiv Džeksona za seksualno zlostavljanje dece, on je postao zavistan od njene emotivne podrške.

– Imala sam osećaj da su ga pogrešno optužili i da nije uradio ništa loše. Bila sam zabrinuta zbog njegovog emotivnog stanja i osećala sam da mogu da ga spasem. Htela sam to – rekla je Lisa Mari.

Ona ga je i nagovorila da se nagodi van suda i da ode na lečenje od zavisnosti od tableta za smirenje.

Lisa Mari takođe je ispričala kako je voleo perverzne igrice i igranje uloga u krevetu, ali tu je stala. Najčešće je hteo seks u stojećem položaju, kao i da je često pevao i skičao za vreme seksa.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter