Izvor:
25.03.2019 u 15:47
0

TUŽNA SUDBINA SRPSKE PEVAČICE: Njega je volela više od života onda su ga ubili bez milosti! (FOTO)

Folk pevačica Lela Andrić bila je udata za kontroverznog biznismena Srđana Adžemovića devedesetih godina, međutim nju su povezivali sa mnogim opasnim muškarcima.

Lela Andrić je u prvoj polovini devedesetih, imala ogroman hit “Čarobnjakov sin” koji je tada bio i te kako popularan. Atraktivna, plavokosa, pored takve pesme, osvajala je i izgledom, pa je sve obećavalo da će biti velika folk zvezda. Međutim, ona nije imala to u planu već se u jednom trenutku potpuno povukla sa scene.

Kako se tada pričalo njenog drugog momka ubili su na ratištu, pa mnogi pretpostavljaju da se zbog toga i povukla sa javne scene.

Kurir / Puls
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter