Izvor:
28.09.2016 u 16:50
0

MARKO BULAT O NAVODNOJ NARKO-AFERI: Čovek koji mi je namestio to, DRŽAO je Mariju zatvorenu 48 sati!

Marko Bulat i njegova supruga Marija nedavno su se našli u žiži javnosti zbog navodnog konzumiranja droge, a sada je pevač rešio da javno objasni šta se zapravo desilo i ko po njegovom mišljenju stoji iza cele priče.

Ako sam trebao da se drogiram, to sam trebao da radim pre 20 i više godina, i nisam tada, a sada odjednom mi kući donose kokain. Iza ovoga stoji taj jedan čovek koji je bio u njenom životu pre mene, koji ne može da istrpi što ju je izgubio. Informacija koju ja imam jeste da je platio kampanju 30.000 evra protiv nje, da bi Marija dobila otkaz pre godinu dana na poslu. To mu nije prošlo, nije uspeo da nas razdvoji – rekao je Bulat gostujući u jednoj emisiji.

On je dodao i da je Marija bila primorana da u jednom momentu raskine sa njim jer je upravo taj čovek naterao na tako nešto.

Pesma Marija nastaje u tom periodu, jer me je sačekala u kafiću sa tim čovekom. Ja sam video da nešto nije u redu, sedela je sa moje desne strane i počela da se trese kad je rekla da će ipak da se uda za njega i njemu da rađa decu. A pre sedam dana ja i ona srećni, smejemo se i volimo. Ja sam kasnije saznao da je on 48 sati tada držao Mariju, odgovarao na poruke sa njenog telefona, kako bi udaljio sve ljude iz njenog života. Kasnije mi je stigla poruka da je u dnevnoj bolnici i da joj je naprslo rebro jer ju je on udario. Ja i Marija smo od tada zajedno, a to je taj isti čovek koji je napravio tada to zlo – ispričao je pevač.

Srbija Danas
Foto: Facebook/marko.bulat.98

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter