Izvor:
28.09.2016 u 18:35
0

PEVAČICA HTELA DA UBIJE KOMŠINICU KISELINOM: Katarina Živković optužena za pokušaj UBISTVA?

Katarina Živković, pevačica i svojevremena pobednica Farme, doživela je strašnu neprijatnost kada je optužena za pokušaj ubistva komšinice, prenosi domaća štampa.

Magazin "Stars" piše da je Katarina pre nekog vremena želela da oriba terasu, ali je umesto sredstva za dezinfekciju u kofu sipala kiselinu, a zatim to slučajno prosula na terasu ispod svoje. Komšinica koja je sedela na terasi je pobesnela i pozvala policiju, rekavši da je pevačica pokušala da je ubije?! Katarinu je, prenosi taj tabloid, policija ispitivala više od sat vremena, ali je na kraju, naravno, utvrđeno da nema osnova za dalji postupak. Pevačica je potvrdila saznanja tog lista i rekla da ne želi ni da se seća tog incidenta.

Prolazila sam kroz pakao, tačno je da me je komšinica optužila za pokušaj ubistva. Uzete su izjave od obe i posle nekoliko dana sve je bilo rešeno. Svakodnevno sam bila u kontaktu sa advokatom, nikome ne bih poželela tu situaciju, zamislite da vam je u glavi stalno misao da možete da završite u zatvoru ni krivi, ni dužni – rekla je ona.

Mondo
Foto: Instagram/katarina2789

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter