Izvor:
23.04.2019 u 21:01
0

SOFIJA MILOŠEVIĆ NE PATI ZBOG LJUBAVI: Zbog muškaraca ne plačem!

Sofija Milošević ima tek 29 godina, a njen život već kipi od škakljivih detalja! Popularna manekenka nedavno se ponovo našla u centru sve pažnje kada su je spajali sa Antom Rebićem, mesecima nakon veoma javne veze pa i raskida sa fudbalerom Ademom Ljajićem.

Ona je, međutim, rešila da uzme stvari u svoje ruke i podvrgne se poligrafskom ispitivanju u jednoj emisiji, te stavi tačku na razne gradske priče, ali i otkrije razne detalje iz privatnog života za koje je malo ko znao.

Tom prilikom, priznala je da zaista ne misli da lepotom može da osvoji sve pred sobom. Iako jedna od najlepših devojaka iz naše zemlje, Sofija ceni da je lepota nešto što privlači, ali da je karakter ono što zadržava.

Zbog posla kojim se bavi, umela je danima da gladuje.

Da. Imala sam kasting, jako važan… 3, 4 dana sam živela na sokićima i na supici – ispričala je Sofija, te priznala da je bilo i trenutaka kada bi terala sebe da povraća!

Šokantnu ispovest brzo je razjasnila – ona ne voli osećaj muke i teskobe, ali nikada to nije činila posle jela.

U ljubavi tvrdi da je patila “čitavih par sati”.

Za muškarcima stvarno ne plačem nikada – ispričala je ona te pokazala hladniju stranu, za koju su mnogi sumnjali da ova krhka plava lepotica ima.

Kako je dalje priznala, bila je u vezi sa muškarcem koji je bio nezaposlen, varali su je i to više puta u vezi a ona bi za to tek kasnije saznajala, ali špijuniranje momaka ne podržava. Kako je svima toplo preporučila – “nikada ne gledajte momku u telefon, jer Bog zna šta ćete tamo naći”.

Velika pometnja nastala je kada je ispričala da je svojevremeno bila ucenjivana.

Jeste, neki čovek na Fejsbuku mi je tražio pare i slao mi je svoj žiro-račun. I u vezi. Da ne smem da se pojavim u nekom klubu, da obučem neku haljinu inače raskidamo – ispričala je Miloševićeva.

U seksu, Sofija nije mnogo eksperimentisala, te je demantovala da je ikada imala seks u avionu. S druge strane, zaista jeste pročitala više od 500 knjiga u životu.

Uspešna manekenka navela je i to da njeni prijatelji imaju običaj da kažu da nju “pare svrbe” te da je i te kako bilo trebnutaka kada bi ostajala bez prebijene pare u džepu.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: sofijamilo/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter