Izvor:
24.04.2019 u 12:32
0

PROGOVORILA O SKUPOCENOM POKLONU: Pogledajte šta je Goga poručila Jeleni Karleuši! (FOTO)

Sa Gogom Sekulić porazgovarali smo na snimanju spota za rimejk njenog velikog hita pesme "Seksi biznismen", na kojem sarađuje sa popularnim Cobijem.

Goga se porodila pre četiri meseca, kada je na svet donela sina Vasilija Andreja, a kao novopečena majka priznala nam je da sa bebom provodi 24 sata, ali da snimanju rimejka "Seksi biznismena" nije mogla da odoli.

Otkrila nam je da je njenom suprugu Urošu najbitnije da dobro izgleda i dodala kako joj je ostalo još nekoliko kilograma viška.

Nedavno je Goga na poklon od Jelene Karleuše dobila skupocene cipele, a taj gest njene koleginice ju je, kako kaže, iznenadio.

– Nisam očekivala poklon ni od koga sa estrade, ali, eto, lep poklon od nje. Cipele su zaista prelepe i zahvalila sam joj se – kaže Goga.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: prinstcreen/instagram/sekulicgoga

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter