Izvor:
24.04.2019 u 14:36
0

BILA JE KRALJICA SPLAVOVA: Nisu žalili da bakšiš kada je ona pevala! (FOTO)

Ana Kokić oduvek je bila prepoznatljiva po plavoj kosi i lepom osmehu, ali pevačica nije uvek bila atraktivna kao sada. Imala je samo 16 godina kada je zakoračila na muzičku scenu, a prvu popularnost stekla je u grupi Energija, u kojoj je najpre pevala.

Nakon što je 2006. godine objavila prvi solo album, Kokićeva se ozbiljnije posvetila ne samo svojim pesmama već i imidžu. Ana je godinama postepeno sređivala izgled. Povećala je usne, dok danas intenzivna šminka, koju preferira, doprinosi celokupnoj pojavi. Kada je reč o kosi, bivša supruga Nikole Rađena nikada nije volela da preteruje. Iako je često menjala oblik frizure, nisu to bile toliko radikalne promene. Viđali smo je sa šiškama, u tamnijoj nijansi, kao i sa malo skraćenom kosom.

Mada je danas nabacila koji kilogram viška, to ne kvari sveopšti utisak o Ani, jer su je korekcije koje je radila na sebi taman ulepšale baš koliko je trebalo.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter