Izvor:
24.04.2019 u 16:55
0

GOCA BOŽINOVSKA PROGOVORILA O SVOM LJUBAVNOM ŽIVOTU:Evo kako je živeti sa opasnim momkom! (FOTO)

Pevačica Goca Božinovska 1989. godine upoznala je kik-boksera i vođu tzv. Surčinskog klana Zorana Šijana. Sreli su se na plaži u Herceg Novom, a Goca je jednom prilikom ispričala da su posle susreta na plaži izašli na večeru, a ljubav se desila odmah.

Te večeri su se rastali, a da nisu razmenili brojeve. Jedino što je Zoran znao jeste da se pevačica vraća s odmora tri dana kasnije, pa je rešio da se ponovo sretnu i dočekao ju je na aerodromu. Nakon tek druge večeri koji su proveli zajedno zaprosio ju je Goca Božinovska je pristala.

Folk zvezda je u jednom intervjuu priznala da se među njima desila „nenormalna ljubav“, praćena velikom ljubomorom, a na kraju i patnjom. Dobili su su ćerku Zoranu i sina Miroslava (Mirka). Godine 1996. Zoran je ostavio Gocu i decu zbog njihove komšinice Gorane, za koju je pevačica tvrdila da su jako dobre prijateljice. Gorana je Zoranu kasnije rodila sina Vukašina, a Božinovska je pričala:

– Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja – rekla je Goca.

Tri godine nakon toga, tačnije 27. novembra 1999. godine u 1.30 Zoran Šijan je ubijen na uglu ulica Nemanjine i Svetozara Markovića u centru Beograda. Dok je sedeo u svom automobilu i čekao zeleno svetlo na semaforu na njega je pucano iz drugog automobila. Taj hitac je bio smrtonosan, a njegovo ubistvo nije razjašnjeno ni dvadeset godina kasnije. Posle Šijanove smrt Gorana je tužila Gocu i tražila trećinu njegove kuće u Surčinu. Mirko Šijan, Gocin bivši svekar je njoj i deci dao kuću, a Gorani i njenom sinu Vukašinu stan na Bežanijskoj kosi.

Izvor:Blic.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter