Izvor:
25.04.2019 u 08:13
0

IZULA JE IZ CIPELA! Tanja Savić oduševljena POTEZOM svoje KOLEGINICE, ovo ju je ostavilo bez daha! (FOTO)

Popularna pevačica Tanja Savić, jedna je od retkih estradnih umetnica koja je svoje muzičko ime izgradila bez skandala i mrlja u karijeri, pa nije ni čudo što nacija ništa negativno ne može da joj pripiše.
Atraktivna crnka je na javnoj sceni od 2004. godine, te ona konstantno iznenađuje javnost svakim svojim potezom, koji bez sumnje pravi „bum“na estradi.

S obzirom na to da je danas došlo vreme društvnih mreža, i ona je sama redovno aktivna na „Instagramu“, te je nedavno objavila nešto što ju je definitivno oborilo sa nogu, a jasno i zbog čega.

Naime, Savićeva je na svom storiju okačila kako jedna mlada talentovana pevačica izvodi njen vanvremenski hit „Van dometa“.

U pitanju je Ana Barešić koja se takođe takmičila u veoma popularnom muzičkom takmičenju koje je iznedrilo Tanju, a budući da ju je ova velika zvezda javno podržala, nas je zanimalo da saznamo više o atraktivnoj Ani.

Barešićeva je bila deo kafanskog fakulteta koji je proslavljeni pevač Boban Rajović otvorio u svojoj produkcijskoj kući, pa stoga baš ona na istoimenom albumu izvodi upravo naslovnu numeru “Kafanski fakultet”, a nakon uspeha te pesme ona je snimila i ekranizovani singl pod nazivom “Tetovaža”, koji je prošao odlično kod publike.

Međutim, pevačica nadarenog glasa ne odustaje, pa često snima kavere, te svojim izvođenjem oživi i zaboravljene pesme. Afirmisane koleginice na estradi joj često daju vetar u leđa, što je takođe za pohvalu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva, Instagram (Printscreen)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter