Izvor:
25.04.2019 u 19:54
0

DVA DANA JE RADIO U MINISTARSTVU: Poznati glumac je zbog ovog dao otkaz!

On je jedan od glavnih glumaca u seriji "Senke nad Balkanom" ali njegova karijera isprva uopšte nije imala veze sa glumom.

U pitanju je popularni hrvatski glumac Goran Bogdan koji je glumu na zagrebačkoj akademiji upisao tek s dvadeset i pet godina.

Tog leta je bio na magistarskom iz makro ekonomije i taman je bio dobio posao u Ministarstvu finansija.

Ali, dok je čekao svoj prvi radni dan, shvatio je da mu je zadnja prilika za upis na glumu, te je otišao i na prijemni.

– Zapravo, taj me posao i naterao da se pokrenem. Otišao sam na prijemni i nakon toga je počeo posao u ministarstvu – ispričao je Goran Bogdan.

Otkaz je dao čim je saznao da je primljen na glumu, tako da je kao ekonomista uspeo da upiše svega dan ili dva radnog staža.

Kako je istakao, on se za prijemni nije preterano spremao jer je u poslednjem trenutku doneo odluku da polaže.

– Potpuno sam sam se spremao jer nisam nikoga uspeo da nađem u tako kratkom roku. Ali, opet, bio sam sedam godina u amaterskim pozorišnim trupama tako da sam imao neko predznanje. Nije to baš kao da sam sa njive došao – ispričao je Goran Bogdan u intervjuu.

Izvor: Srbija Danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter