Izvor:
12.05.2019 u 17:22
0

ŽURKA ZA PAMĆENJE U EMISIJI „GLAMUR“ : Voditeljka Bojana Ristivojević dobila najlepši poklon ikada!

Voditeljka Bojana Ristivojević je u emsiji Glamur podelila najlepše trenutke sa kolegama i prijateljima ali i našom ekipom.

Bojana je proslavila nedavno svoj 31. rođendan ali i postala ponosna tetka jedne male devojčice po imenu Đurđa.

Mi smo je pitali da li je očekivala ovakvo iznenađenje, a ona je odgovorila?

– Malo je falilo da zaplačem, stvarno je bilo emotivno. Ja sam izlazi nakon emisije, nisam ništa očekivala a onda sam pogledala u svoj auto. Do tri su bili budni da bi me iznenadili, i naravno da jesu. Nisam mogla da verujem da će se ovde na žurki naći i neki od mojih najbliskijih prijatelja, moj zubar, moj brat, drugovi, Gastozz. Mislila sam da iako prave neku zabavu iznenađenja, da će to uraditi moje kolege sa Hepi televizije. Kada sam ih sve videla, imala sam posebnu emociju – rekla je Bojana.

Postala si tetka, kako se osećaš?

– Pa to je poseban osećaj, presrećna sam zbog sestre i bebice, godinama unazad sam želela da se ostvari u ulozi majke.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter