Izvor:
12.05.2019 u 19:14
0

BIVŠA „MODELSICA“ UDALA SE ZA 20 GODINA STARIJEG MILIJARDERA: Evo kako danas izgleda i čime se bavi!

Nekadašnja sprska manekenka Ivana Berendika proslavila se devedesetih godina kao članica muzičke grupe "Models". Ona je bila deo prve postave ove grupe, ali ju je brzo napustila.

Nedugo zatim upoznala je 20 godina starijeg biznismena, jednog od osnivača Gugla, Tomasa Jermoluka. Ivana se za njega udala 2006. godine na Bahamima, u hotelu u kojem se samo nekoliko godina ranije udala svetski top model Sindi Kraford.

Ivana danas živi u vili u Majamiju i vodi luksuzan život budući da je udata za jednog od najbogatijih ljudi na svetu. Nekadašnja Modelsica danas se uspešno bavi dizajniranjem nakita, a nedavno je javnosti predstavila kolekciju specijalnih ogledala koje je sama kreirala.

Njen nakit nosile su brojne holivudske zvezde, ali i neke naše zvezde, poput voditeljke Marije Kilibarde.

Ivana i Tomas su 2016. godine postali roditelji dečaka i devojčice. Blizanci nose imena Zoe Mej i Kai Nikola. Pored toga što je uspešna dizajnerka, Ivana je danas i veoma posvećena majka.

Izvor: Puls Online
Foto: instagram/armedelamour

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter