Izvor:
13.05.2019 u 08:14
0

PRVO PUTOVANJE SA ĆERKOM: Ivana Selakov uživa sa porodicom u Dubaiju! (FOTO)

Ivana Selakov ne krije koliko je srećna i ispunjena od kako se ostvarila u ulozi majke, a od ćerke Krune skoro da se ne odvaja. Poznato je da pevačica obožava da putuje, pa je jedva dočekala da beba malo ojača, kako bi se njoj i njenom emotivnom partneru Predragu Mirkoviću pridružila u ovoj avanturi.

Njih troje su, čim se ukazala prilika, spakovali kofere i otputovali u Dubai, gde će provesti mini odmor. Ivana se ovim pohvalila na društvenim mrežama, tako što je prvo objavila fotografiju iz aviona i napisala da je to prvi let njene mezimice, a zatim i fotografijom sa odredišta, gde odmaraju.

Moj prvi let avionom. I da vam kažem da sam bila dobra, da sam pajkila, da nisam ni jednom zaplakala i da se vidi da ću voleti da putujem na mamu i tatu – napisala je poznata pevačica u opisu fotografije.

Dva dana kasnije se slikala sa naslednicom u Dubaiju, a u opisu kratko napisala:

Zauvek u srcu.

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter