Izvor:
13.05.2019 u 11:42
0

SAN MNOGIH: Emina Jahović objavila fotku bez trunke šminke, pljušte komplimenti!

Emina Jahović, nakon razvoda od muzičke zvezde Mustafe Sandala i kratkotrajne emotivne veze sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom, posvećena je svojim poslovnim obavezama i odgajanju sinova, Javuza i Jamana.

Pevačica je nedavno najavila i duetske pesme sa Gazda Pajom i Natašom Bekvalac, kontinuiran rad na svojim pesmama ali i kozmetičkoj liniji.

Čini se da slobodan status prija pevačici, koja je spontanim selfijem iz svog doma, na kome se vidi i njen sinčić, podigla prašinu među svojim obožavaocima na društvenim mrežama.

Bosonoga, odevena u pocepane farmerice i majicu, pop zvezda ponovo se fotografisala bez šminke.

Atraktivna lepotica. Nedostižna. Harizmatična. San mnogih – napisao je oduševljeni obožavalac na pevačicinom Instagramu.

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter