Izvor:
13.05.2019 u 13:52
0

GLUMAC BIKOVIĆ: Objavio peticiju tražeći od svojih pratilaca da podrže teritorijalni integritet Srbije!

Glumac Miloš Biković, koji je veoma popularan u Rusiji, postavio je nekoliko fotografija na svom Instagramu i objavio peticiju tražeći od svojih pratilaca da podrže teritorijalni integritet Srbije.

Fotografiju iz filma "Balkanska Međa" Biković je potpisao sa:

– Nisam služio vojsku i ratovao, ali je ovo moj mandat. To je film koji će pomoći da ne zaboravimo one ljude koji su dali svoje živote za nas u borbi za našu slobodu. Na drugoj slici moj deda – vojnik oslobodilačke vojske Jugoslavije i njegov prijatelj – borac Crvene armije. Fotografija je snimljena u Zagrebu u 1945. godine- napisao je glumac na Instagram profilu.

– Treća fotografija je pismo tog borca Crvene armije i njegova adresa sa druge strane razglednice, a poslednje reči koje su sovjetski vojnici poslali njegovo dedi bile su, kako je napisao: "Molim vas nemojte zaboraviti".

– Nije zaboravljen! Hvala vam na svemu. Za vaš podvig. Nismo ništa zaboravili. Srećan Dan Pobede– poručio je Biković.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter