Izvor:
13.05.2019 u 17:35
0

VUK KOSTIĆ JE POZNAT PO SVOJIM LJUBAVNIM VEZAMA SA KOLEGINICAMA: Sigurno niste znali da je bio sa ovom lepoticom!

Naš poznati glumac Vuk Kostić pored glumačkog umeća u javnosti se isticao i svojim neposrednim ponašanjem i izjavama ali i burnim ljubavnim životom.

Poznate su njegove veze sa koleginicom Bojanom Stefanović još sa Akademije ali je ipak najviše pažnje izazvala njegova veza sa Jelisavetom Orašanin koja je bila i više nego burna.

Pored drugih manje poznatih dama malo ko zna da je Vuk bio u vezi sa našom poznatom manekenkom Ivanom Stanković. Veza nažalost nije potrajala iako su im mnogi predviđali dug staž.

Ivana je poznata kao jedna od naših najuspešnijih manekenki koja je gradila uspešnu karijeru u svetu i imala par zapaženih kampanja sa ozbiljnim svetskim zvezdama. Ipak se vraća u Beograd gde je bila deo par projekata ali i autor knjige koja je izazvala veliko interesovanje. Retko se pojavljuje u javnosti međutim neretko objavljuje slike među kojima ima i onih profesionalnih pa je možemo očekivati u još nekim kampanjama s obzirom na to da njena lepota ne bledi, a neguje prirodan i mladalački izgled. O svom privatnom životu nikada nije volela da priča.

S druge strane, Vuk je nakon teškog ljubavnog brodoloma uplovio u vezu sa prelepom brinetom o čemu bez problema priča ali pominje da je uvek imao sreće u vezama mada ova sada ne može da se poredi ni sa jednom pre pa razmišlja čak i o ženidbi.

Izvor: Puls Online
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter