Izvor:
14.05.2019 u 11:41
0

ZAPALJEN AUTO POZNATE PEVAČICE: Sve je gorelo NADOMAK njenog DOMA! (FOTO)

Automobil pevačice Maje Marijane zapaljen je danas ispred njene kuće u Filmskom gradu!

Detalji još nisu poznati.

Istraga će pokazati o čemu je reč.

Podsećanja radi, 2. maja 2013. godine pevačica je doživela traumatično iskustvo jer ju je nevenčani suprug Mladen pretukao. Zasmetao mu je Marijanin odlazak na izložbu u Likovnu akademiju sa prijateljima. Ona je bila primorana da zove Hitnu pomoć koja ju je odvela u Urgentni centar. Imala je nagnječenje jagodičnih kostiju i lobanje, vidne masnice i podlive na licu. U medijima su se pojavili navodi da je i ranije dolazilo do sukoba između supružnika, ali nikada u ovim razmerama.

Pevačica je zbog deteta rešila da Mladenu pruži drugu šansu, ali u junu 2014. godine ga je definitivno napustila i njihov slučaj stavila u ruke nadležnih organa. Tvrdi da strahuje za svoju bezbednost jer dobro poznaje bivšeg partnera i zna da je neće tek tako ostaviti na miru.

Izvor: Espreso.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter