Izvor:
14.05.2019 u 15:03
0

KORAK ISPRED: Severina je prva slavna osoba u Hrvatskoj koja će dobiti Viber paket nalepnica!

Severina Kojić je prva slavna osoba u Hrvatskoj, koja je ostvarila saradnju s Rakuten Viber, jednom od vodećih svetskih platformi za razmenu poruka – lansiranjem vlastitog paketa nalepnica. Tokom godina, nalepnice, popularnije zvane stikeri, postale su vrlo popularan način komunikacije na Viberu i pokazale se kao jedna od najpopularnijih karakteristika Vibera. Stikeri su izuzetno zabavan i šaren način da se izrazimo u čet okruženju te imaju mogućnost pretvaranja u vrlo poželjan način komunikacije, ne samo krajnjim korisnicima, već i za hiljade brendova i slavnih osoba.

Sledeći primer međunarodnih zvezda kao što su Šakira, Lukas Podolski i mnoge druge, koje imaju svoje Viber pakete nalepnica, jedna od najpopularnijih pop pevačica Severina dobila je svoj paket nalepnica, čime je omogućila svojim fanovima da na zanimljiv i duhovit način ostanu u toku s njenim radom.

Severinin paket Viber nalepnica sadrži šarolike, šarmantne i zabavne nalepnice, s poznatim naslovima ili stihovima pesmama, poput “Verujem u te”, “Ovo će biti dobra noć predosećam”, “Moje prijateljice,” Dobrodošao u klub “”, Kuda za vikend? ” “Mili moj”, itd.

Verujemo da će se mnogi identikovati s njima, jer se mogu lako primeniti u svakodnevnim situacijama. U paketu nalepnica nalazi se nekoliko pesmama s njenog novog albuma “Halo”, dok ostale nalepnice sadrže naslove iz ponešto starijih pesama. Preuzimanje Severina nalepnica vrlo je jednostavno i lako te potpuno besplatno. Osim Hrvatske, Severinin paket Viber naljepnica moći će se preuzeti i u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji.

Happytv.tv
Foto: Jelena Balić/Promo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter