Izvor:
14.05.2019 u 19:16
0

PORODICA SE UDRUŽILA PROTIV NJE: Lepa Lukić od pokojnog muža nasledila milione, ali ima ogroman problem!

Pre tri meseca, krajem februara, preminuo je Milan Milanović, suprug Lepe Lukić. Iako su bili 19 godina u braku, on se nije medijski eksponirao u Srbiji, budući da je živeo u Kanadi, a svega se jedanput pojavio na koncertu poznate pevačice. Ipak, sada se Lepa nosi sa problemom vezanim za njegovo nasledstvo, budući da je iza sebe ostavio pozamašnu zaostavštinu, a nju je, ostavio Lukićevoj.

Međutim, sada su se pojavili njegovi rođaci koji od pevačice traže svoj deo nekretnina i udeo u uspešnoj firmi koju je vodio.

– Lepa je baš u problemu! Tih rođaka nigde nije bilo dok je Milan bio živ, a sada su ga se svi setili! Nije njoj do para, ima ona svoje, lepo zarađuje, ima i penziju u Kanadi, međutim, krivo joj je što su se sad odjednom svi pojavili i sve hoće za sebe! Smatra da to nije lepo prema Milanu, međutim, pošto je ona volela njega, a ne njegov novac, verovatno će prepustiti rođacima sve što traže – ispričao je izvor blizak Lukićevoj

Scandal
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter