Izvor:
15.05.2019 u 08:21
0

OD SKROMNIH POTREBA DO BAHATIH PROHTEVA: Otkriveno šta najpopularnije domaće pevačice TRAŽE pred nastup!

Svetske zvezde imaju raznorazne želje i potrebe pred nastup, a naše balkanske zvezde su prilično skromne u odnosu na njih, ali i ima i onih zahtevnijih.

Minimalne zahteve ima Dragana Mirković koja u svom bekstejdžu mora da ima samo vodu, baš kao i njene kolege iz "Leksington benda".

Jedna od najskromnijih je i Svetlana Ceca Ražnatović.

Imam rajder-listu, naravno, to je potpuno prirodna stvar kada se bavite ovakvim poslom. Ali što se tiče moje lične rajder-liste, da sad ja nešto posebno zahtevam, isključivo nehlađenu vodu i ništa više – izjavila je nedavno Ceca.

Kako bi posle nastupa povratila snagu, pored osveženja, Lepa Brena od organizatora traži i voće.

Jednostavno, volim da se najedem svežih voćki. Nema nekog koje posebno preferiram, sve voće je puno vitamina i minerala, tako da mi ni u kom slučaju ne može naškoditi – otkrila je pevačica.

Izvor: Glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter