Izvor:
17.05.2019 u 20:21
0

EKSKLUZIVNI SNIMAK: Ova pevačica staje na LUDI KAMEN, a to je saznala na svadbi Jelene i Dinče! (VIDEO)

Od danas Jelena i Milan Dinčić su stupili u brak pred mnogobrojnim zvanicama. Oni su napravili veliko slavlje koje je ovekovečeno objektivom naše kamere.

Mladenci su bili veseli i raspoloženi te su najlepše trenutke podelili sa svojim gostima, uprkos umoru koji su osećali.

Kada je došao trenutak da Jelena baci svoj bidermajer, okupile su se sve devojke među kojima je bila i Milica Pavlović.

Ova pevačica se trudi da svoj privatni život drži van oka javnosti pa se baš zbog toga novinari trude da otkriju ko bi to mogao da osvoji njeno srce. Povezivali su je sa mnogim poznatim ličnostima, sportistima, fotografima ali ona se nije oglašavala na to.

Upravo ona je uhvatila bidermajer supruge Milana Dinčića i nije krila oduševljenje zbog toga pa očekujemo da će se napokon pojaviti njen prin na belom konju. Evo kako je to izgledalo:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter