Izvor:
19.05.2019 u 18:31
0

OBORIO SVE REKORDE: SRPSKI PEVAČ SE UPISAO U ČUVENU KNJIGU REKORDA! (VIDEO)

Pevač Staša Brajović jedan je od retkih sa našeg podnevlja koji je uspeo da se upiše u Ginisovu knjigu rekorda! Naime, on je jedini pevač na svetu čiji album sadrži čak 50 pesama, što je bilo dovoljno da obori rekord, koji je takođe on zabeležio pre par godina! Ovo je prvi put da naša zemlja ima predstavnika koji je fascinirao kako svoje domaće tako i stane kolege kada je reč o ovom za mnoge mužičare nedostižnom rekordu!

On je specijalno za portal happytv.rs otkrio odakle mu inspiracija za ovakav podvig!

Muzikom sam počeo spontano da se bavim, i ni sam nisam pomislio da ću oboriti rekord u Ginisovoj knjizi rekorda! Ovaj album sam posvetio svom prijatelju B.M. kom sam želeo da se zahvalim za sve što je do sada uradio. Pored toga što sam ispunio sebi želju, eto postao sam i jedini pevač sa ovim brojem pesama na albumu! Drago mi je što se sada zna da iz Srbije uvek dolazi ono najbolje barem kada je reč o muzici! – rekao je Staša!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter