Izvor:
20.05.2019 u 06:50
0

NIKOLIJA I RELJA OTKRIVAJU KAKVI SU RODITELJI: Ko je strog, a ko popustljiv?!(FOTO)

Nikolija Jovanović i Relja Popović uživaju u roditeljstvu i ne kriju da im ćerka Rea ulepšava svakodnevnicu. Iako su mladi roditelji, trude se da budu ispravni i složni.

-Svakodnevno se trudimo da budemo dobri roditelji. Dakle, postoji neka naša borba da budemo što bolji otac i majka koji pružaju svom detetu ljubav, slobodu izbora, podršku. Tako da ona nije teško dete u tom smislu- rekao je Relja Popović i objašnjava da li je strog otac:

-Trudim se da budem pravedan i pun ljubavi, pa i pomalo strog. Mislim da je bolje da joj na neke stvari ukažem, a neke stvari će naučiti sama kroz život –izjavio je kaže ponosni tata.

Nikolija ipak otkriva da je ona dosta mekša kada je Rea u pitanju.

-Mislim da niko od nas dvoje nije strog roditelj, mada sam ja samo malo popustljivija – iskrena je bila Nikolija Jovanović.

Mladi par tvrdi da pre nego što su dobili ćerku nisu razmišljali o tome kakvi bi roditelji voleli da budu, već da se sve dešava spontano.

-Nikad nisam planirala i razmišljala kakva ću majka da budem. To se jednostavno desi prirodno i trudim se da budem najbolja majka što mogu u svakom trenutku- rekla je Nikolija, dok Relja ističe:

-Naravno da nisam mogao ni sve stvari da zamislim, ni kako, ni šta, iako sam uvek imao veliku ljubav prema deci, čijoj god. Sada imam posebnu ljubav prema svom detetu i trudim se da je uvek ljubav tu da se oseća, kao i podrška i sigurnost- izjavio je Relja

Izvor:Glossy
Foto:Instagram/Printscreen/nikolijaofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter