Izvor:
20.05.2019 u 12:22
0

MNOGE ŽENE BI RADO BILE SA NJIM: Filip Krajinović uživa sam u Beogradu, daleko od radoznalih pogleda! (FOTO)

Proslavljeni teniser Filip Krajinović je tiha patnja mnogih žena, a on je izgleda odlučio da u Beogradu odmori daleko od lepšeg pola, pa prvu jutarnju kafu ispija sam.

Filip je na Instagramu objavio fotografiju, po kojoj bi se moglo zaključiti da se raduje lepom vremenu i sam pije kafu. Atraktivan teniser je poranio, verovatno kako bi u prvoj jutarnjoj opušteno uživao pre treninga, dopisujući se sa nekim telefonom.

Iako ga mnoge poznate, ali i one nepoznate devojke javnostu „jure“, Krajinoviću je očigledno potrebno da se ponekad distancira od svih i uživa sam.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter