Izvor:
20.05.2019 u 12:30
0

KAO VINO, ŠTO STARIJA, TO BOLJA: Rada Manojlović pokazala čime raspolaže! (FOTO)

Rada Manojlović je neko ko nije karijeru gradio na skandalima. Zbog činjenice da je bila u ljubavi sa kolegama, o njenim vezama se mnogo pisalo, a pevačica gotovo nikada ništa nije demantovala.Zašto je voli muški rod, pa i mnogobrojne kolege koje su joj se udvarale, popularna pevačica je pokazala fotografijom na svom Instagram nalogu.

Ona je objavila fotografiju na kojoj se vidi njeno izvajano telo. Nigde nema ni viška, ali ni manjka i sve je na svom mestu, na čemu mogu da joj pozavide mnoge mlađe koleginice.

Ako se da suditi po emotikonu srca, koji stoji u opisu fotografije, reklo bi se da je Rada zadovoljna onim što vidi u ogledalu, kao i njeni fanovi, koji su rado komentarisali i lajkovali objavu.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter