Izvor:
20.05.2019 u 13:31
0

MILICA TODOROVIĆ UHVATILA BIDERMAJER: Svima stavila do znanja da će biti SLEDEĆA! (FOTO)

Milica Todorović je već godinama u srećnoj vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, a pitanje koje joj konstantno postavljaju i na koje je već postala imuna jeste kada će se udati.

Pevačica se i sama šali na račun svog bračnog stanja, a nedavno je priznala i da je spremna za ulak u brak sa Milošem, pa svi željno išekuju ovaj njen korak.

U međuvremenu, Milica je na jednoj svadbi uhvatila bidermajer, pa je, prema verovanjima, vrlo moguće da će se to desiti i brže nego što mislimo.

Uhvatila bidermajer, je l' to znači da sam sledeća? – napisala je Milica uz sliku sa buketom.

Inače, samo nekoliko dana pre Milice, tačnije dva,bidermajer je na svadbi uhvatila i njena koleginica i imenjakinja Milica Pavlović , a da li to znači da će se obe možda udati u narednoj, ili pak ovoj godini, ostaje da vidimo.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:printscreen/instagram/milicatodorovicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter