Izvor:
20.05.2019 u 19:33
0

ŠARMIRA OSMEHOM, PA KIDA ŽENSKA SRCA NA KOMADE: Stefan Živojinović progovorio o vezama za jednu noć! (FOTO)

Stefan Živojinović privukao je veliku pažnju ženskog dela populacije, a od kako se i preselio u svoj novi stan, svi ga uporno pitaju za devojku. Međutim, pevač je otkrio da nema lepšu stalnu partnerku, da totalno podržava veze za jednu noć, ali da ne treba preterivati.

"Imaš li trenutno devojku?", glasilo je pitanje upućeno sinu Lepe Brene.

"Nemam. Trenutno uživam u slobodi i bavim se svojom karijerom. Pa mlad sam, ne treba da žurim", odgovorio je mladi Živojinović.

"Da li podržavaš avanture za jednu noć?", glasilo je konkretno pitanje.

"Apsolutno, jedan je život, ali ne treba preterivati", odgovorio je Stefan pa totalno raspršio iluzije svim devojkama koje sanjaju da baš one budu u ljubavi sa pevačem.

Happytv.tv / Blic
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter