Izvor:
21.05.2019 u 07:33
0

JEDNA ŽENA ZA SVE VREMENA! Bane Opačić je napisao bezbroj pesama i samo jednu muzu- SVOJU SUPRUGU! (FOTO)

Bane je zavoleo Ninu mnogo pre nego što su razgovarali, a sada su u braku četiri godine. Povod upoznavanja bio je tužan, ali sve ostalo i te kako magično.

Poznati srpski kompozitor, tekstopisac i kantautor Bane Opačić zaslužan za hitove naših najpoznatijih pevača i pevačica. Autor je više od 1.300 pesama za izvođače različitih muzičkih žanrova.

Sarađivao je sa popularnim zvezdama i autor je nekih od najpopularnijih pesama istih. Među njima su Željko Vasić, Dado Glišić, Saša Kovačević, Goca Tržan, Marija Šerifović, Dženan Lončarević, Dragana Mirković, Tijana Dapčević i mnogi drugi.

Poznato je da je u braku sa Marinom Pekić. U intervjuima ističe da mu je žena muza i da je neke pesme napisao inspirisan njom. Ljubav se desila na prvi pogled, ali ih je sudbina spojila tek posle deset godina i traje već četiri.

Naime, pre više od jedne decenije, Bane je na jednom nastupu u prolazu primetio nepoznatu devojku, a misli o njoj toliko su ga proganjale da joj je posvetio pesmu i nazvao je “Nina”.

– Ime sam joj izmislio i zapisao ga u pesmu, presadio joj svoj karakter, stvari koje kod sebe volim i obrisao gomilu mana koje imam. Oči i pogled sam joj pozajmio da je lakše prepoznam, a telo joj bezobrazno zamislio savršeno. Sve sam to napravio i samo čekao da je zaslužim… I nije mi došla takva – došla je puno bolja- istakao je jednom prilikom Bane na svom Fejsbuk profilu. Nekoliko godina kasnije razmenili su poglede u Budvi, ali ne i reči.

Usled tragičnih okolnosti na kraju su se upoznali.

– Godinama sam od prijatelja Darka Radovanovića, koji, nažalost, više nije sa nama, slušala “Bane je isto to rekao”. Kada nas je Darko napustio, htela sam da upoznam čoveka o kome sam toliko znala, da zajedno oživimo uspomenu na Darka. Kada smo se prvi put sreli, zagrlili smo se kao stari prijatelji. I to je bio On. Ja ga nikad nisam upoznala. Ja sam ga prepoznala– izjavila je Marina.

Na večnu ljubav njih dvoje zakleli su se 2013, a svoju romansu promovišu kao pravu ljubav.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter