Izvor:
21.05.2019 u 08:28
0

MOGLA BI DA IZGUBI POLA BOGATSTVA ZBOG RAZVODA: Poznata pevačica definitivno stavila tačku na brak! (FOTO)

Nakon što je najavila razvod, pevačica je priznala da se sada mora voleti više nego ikada i najavilja je pripremu svog četvrtog albuma

Uspešna pevačica je nedavno proslavila 31. rođendan i u objavi na svom Instagram profilu objasnila da se raduje ostavljanju teške godine za sobom, obeležene raspadom njenog braka sa Simonom Koneckijem, i da je odlučila da sledeću godinu više posveti ljubavi.

Adelini zastupnici su potvrdili 19. aprila kratkom izjavom da ona i otac njenog sina više nisu zajedno:

Bivši partneri su se upoznali 2011. godine, dobili su sina Anđela 2012. godine i tajno su se venčali godinama kasnije, iako to nisu objavili sve do dodele Gremi nagrada 2017.

Kruže glasine da bi Adel mogla da izgubi polovinu svog bogatstva koje kako kažu iznosilo oko 175 miliona evra, ako bi se razvod rešio u Kaliforniji bez predbračnog sporazuma, ali pojedini izvori su najavili su da će pokušati prijateljski razvod zbog svog sina.

Adel Adkins je rođena u Londonu 1988. godine. Njena majka Peni ju je rodila u 18. godini, a njen otac ih je nedugo nakon njenog rođenja i napustio.

Izvor:Glossy
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter