Izvor:
21.05.2019 u 11:54
0

CECA RANOVIRALA VILU NA AUTOKOMANDI: Zavirite u ambijent koji podseća na holivudske filmove! (FOTO)

Svetlana Ražnatović već godinama živi sa porodicom u luksuznoj vili, a sada je rešila da napravi i spa centar u svom domu.

Naime, Ceca je već u svojoj vili imala bazen koji je godinama bio van upotrebe, a pre nekoliko godina je renovirala taj deo kuće.

Ražnatovićeva je dugo radila na uređenju svog doma, a sada može da uživa u velikom bazenu, sauni, prostoru za masažu… Ceca tu provodi najviše vremena, pa je želela da napravi sebi oazu mira.

– Tako ni sada nije želela ništa da prepusti slučaju, pa je pored bazena napravila i prostoriju za vežbanje. Renoviranje je trajalo godinama jer Ceca nije bila zadovoljna majstorima, pa ih je često menjala – tvrdi izvor. Inače, ceo prostor upotpunjen je luksuznim kristalnim lusterom, tako da ceo ambijent podseća na vile iz holivudskih filmova.

Kurir
Foto: Instagram/cecaraznatovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter