Izvor:
25.05.2019 u 07:56
0

IZNENADIĆETE SE: Evo šta je Haris Džinović rekao o svojoj lepšoj polovini Melini!

Popularni pevač u srećnom je braku sa 29 godina mlađom kreatorkom Melinom Džinović, a iako ona važi za jednu od lepših žena na našim prostorima, Haris tvrdi da ne brine o tome da li se njegovoj supruzi udvaraju drugi muškarci.

Zbog poslovnih obaveza Melina je svakodnevno na putovanjima širom sveta gde se susreće sa mnogim svetskim zvezdama. Njenog supruga Harisa Džinovića to previše ne dotiče, jer kako tvrdi, ona poseduje sve kvalitete koje jedna supruga i majka treba da ima i zato muškarci mogu samo da pokušavaju da mu je “ukradu”.

– Ne mora ona otići na put, nju može neko preoteti u komšiluku, to samo zavisi od nje. Za sada je Melina jedna visokokvalitetna i moralna osoba, koja vodi računa o tome da bude odana supruga, dobra majka i dobar prijatelj. To su njene sjajne osobine, tako da veoma malo šanse ima, skoro nikakve, da ona krene takvim putem – kaže o svojoj supruzi Džinović.

Pevač takođe ne krije da je posebno ponosan na Melinu zbog njenih poslovnih uspeha, gde njene kreacije nose i pojedine svetske zvezde poput Dženifer Lopez i Eve Longorije.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter