Izvor:
25.05.2019 u 08:06
0

JELENA KARLEUŠA JAČA NEGO IKAD! Mala od skandala je u elementu, sprema papreno skup spektakl o kome će se pričati!

Jelena Karleuša ponovo je u elementu! Nakon navodnog seks-skandala zbog kojeg je pet meseci u centru pažnje medija, pop diva u julu nastupa u Beogradu, u okviru festivala Ulaz, i radi punom parom. Ona je angažovala koreografa, naručila specijalno osvetljenje i efekte, a za to je iskeširala oko 15.000 evra!

Svesni da Jelenu publika voli, organizatori festivala su pevačici poslali ponudu koju ona nije mogla da odbije. Mala od skandala je rado prihvatila da nastupa, ali je imala svoje uslove.

– Jelena se uželela beogradske publike jer ovde je najbolji provod i svaki njen nastup je odlično posećen. Naravno, ona je tražila neke posebne uslove, pa će tako imati poseban ulaz kako se ne bi susrela s medijima ili fanovima. Takođe je naručila i specijalno osvetljenje i efekte. Samo za to je platila oko 8.000 evra. Angažovala je i koreografa pa danima vežba, uči pokrete… Ujedno radi i na novim pesmama – kaže izvor blizak Jeleni.

Sve ovo nas i ne čudi jer je Karleuša uvek bila inovativna. Međutim, iznenadilo nas je što malo strepi od ovog nastupa.

– Jelena ima veliku tremu, uglavnom pozitivnu. Ali moram priznati i da je malo uplašena da nešto ne krene po zlu. Posle svega što je prošla poslednjih nekoliko meseci, a što ju je uzdrmalo, sasvim je razumljiv ovakav strah, ali uverili smo se da je ipak veoma brzo nakon svega nastavila da snima i nastupa i to joj je pomoglo – kaže izvor.

Inače, Karleuša je, pored koreografa i rada na novim pesmama, uvela još jednu novinu. Naime, kreator Bata Spasojević objavio je na društvenim mrežama slike sa pop divom i najavio da zajedno rade nešto veoma interesantno.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/karleusastar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter