Izvor:
25.05.2019 u 09:00
0

DUŠKO TOŠIĆ POTPUNO GO: Isplivale fotografije sa manekenkom! (FOTO)

Suprug pop dive, Jelene Karleuše, koji je u poslednje vreme u žiži interesovanja zbog navodne veze njegove žene sa Ognjenom Vranješom, ali i svojih navodnih preljuba, pre nego što je upoznao pevačicu i postao poznati sportista slikao se nag za jedan časopis.

Tošić je pozirao sa 7 godina starijom manekenkom, Aleksandrom Marjanović, koja je bila u toplesu. Oni su uradili tri provokativne slike kojih se Tošić danas sigurno stidi i vrlo rado bi ih uništio.

Na jednoj od fotografija Duško i manekenka simuliraju akciju na krevetu. Ona leži raširenih nogu preko kojih se fudbaler naslonio i stavio loptu kako bi sakrio njene grudi. Na drugoj Duško rukama drži grudi zgodne crnke, dok je ona fudbalskom loptom prekrivala intimne delove tela.

Fotografije nagog Duška Tošića sa Aleksandrom Marjanović.

Ubrzo nakon ovih slika, Duško je upoznao Jelenu, s kojom se i venčao. Tošićevi prijatelji se odlično sećaju tog perioda i Duškove želje da bude uspešan.

Izvor:Srbija Danas
Foto:Twitter/@drustvenidrug/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter