Izvor:
25.05.2019 u 09:28
0

POZNATA CRNA LUTKA OPET U CENTRU PAŽNJE! Katarina Grujić verena u Parizu? (FOTO)

Pevačica Katarina Grujić, provela je nekoliko nezaboravnih dana u Parizu, gde joj je dečko organizovao luksuznu proslavu 27. rođendana.

Izabranik je Katarinu iznenadio odsedanjem u prestižnom hotelu u srcu francuske prestonice, sa sve pogledom na Ajfelov toranj, ali to nije bilo sve.

Ipak, kako se šuška, to nije bilo sve. Grujićeva je dobila i skupoceni prsten, za koji se veruje da je verenički, iako je ona odbila da govori na tu temu.

Pa, kako je vlasnica hita "Lutka" rešila da ne odaje čak ni identitet svog dragog, ne bi čudilo ni to da pokušava da prikrije i ovako važan korak u njihovoj vezi.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter