Izvor:
25.05.2019 u 19:59
0

NE BISTE GA PREPOZNALI NA ULICI: Boki 13 se bukvalno prepolovio i totalno promenio imidž! (FOTO)

Boki 13, iliti Bojan Jovanovski (33), koji je učestvovao u rijalitijima Veliki brat i Farma, šokirao je svojom pojavom kada se pojavio u štiklama i našminkan.

Boki 13, koji je bio veliki prijatelj sa pokojnom Divnom Karleušom, odlučio je i dalje se pozabavi svojim izgledom. Sem što je smrišao oko 60 kilograma, potpuno je batalio i štikle.

Podvrgao se skupoj operaciji, navodno ga je koštala nekoliko hiljada evra. Rezultati su bili brzo vidljivi, pa je Boki 13 bio prezadovoljan.

– Posle brojnih hormonskih analiza, utvrđeno je da mu je problem stvarao leptin, koji se naziva još "hormonom gladi". Njega proizvodi masno tkivo i onda kada njegov rad "zakaže", osoba oseća veliku glad i stvara se višak kilograma, a telo teško sagoreva višak kalorija… On je prvo bio podvrgnut odgovarajućoj hormonskoj terapiji, a pošto to nije baš davalo željene rezultate, rešio je da ukloni žlezdu koja ga luči, pa su mu kilogrami nestali ko od šale – ispričao je pouzdani izvor.

Izvor:Kurir
Foto: Instagram/printscreen/boki13official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter