Izvor:
08.10.2016 u 00:18
0

RASTI SE NE PIŠE DOBRO: Ćazim kreće za Beograd da zaštiti Anu, i sprema…

Biznismen zabrinut za pevačicu s kojom je bio u ljubavi pre tri godine, zove je da dođe kod njega, da se skloni od problema, jer on ima rešenje za sve.

– Čim sam čuo šta joj se dogodilo, pozvao sam Anu, ali ona nije bila dostupna. Ona je dobra devojka i ne zaslužuje da bude povređena. A taj mali će najebati! Ošišaću mu sve dredove na glavi. Moje bivše žene su uvek pod mojom zaštitom jer ja ne podržavam nasilje. – kaže Ćazim.

Na spekulacije da je Rasta prebio Nikolićevu zbog ljubomore, albanski biznismen samouvereno kaže:
– Mislio sam da je on samo ljubomoran na mene! Letos je izdramio i nije je pustio da sama održi koncert u Poreču, već sam morao i njega da angažujem. Još tada sam mu skrenuo pažnju na ponašanje i ljudski ga zamolio da bude džentlmen u braku. Nije me poslušao i moraće da snosi posledice – ističe biznismen.

Iako su zbog Nikolićeve Ćazim i Rasta postali bliski, biznismen kaže da se razočarao u repera toliko da ga više neće zvati da nastupa u njegovom klubu u Poreču.
– Sad javno pozivam Anu da, ako želi da se na neko vreme skloni iz Beograda, može slobodno da dođe kod mene u Poreč – poručio je.

Ana Nikolić se juče nije javljala na telefon, a komšije je nisu videle čitav dan. Rasta je, takođe, juče ceo dan bio nedostupan. Prespavao je kod roditelja.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Cazim Felix Osmani

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter