Izvor:
09.10.2016 u 01:10
0

PAVLE STANIMIROVIĆ, BIVŠI ČLAN PANTERA: Kim Kardašijan je sama kriva što je OPLJAČKANA!

Bivši član Pink Pantera smatra da je Kim Kardašijan sama kriva što je opljačkana!

I dok se Kim Kardašijan povukla iz javnog života kako bi se oporavila od šoka koji je doživela u Parizu, povodom spektakularne pljačke koju su odradili pripadnici Pink Pantera oglasio se njihov bivši član Pavle Stanimirović, koji je, između ostalog, naglasio da je najčuvenija rijaliti zvezda i sama kriva što je izgubila nakit vredan gotovo 10 miliona dolara.

Svi znaju da je Kim Kardašijan laka meta. Ona je sama, a oko nje cela mreža ljudi koji rade po Evropi, a među njima su, naravno, i Srbi i Hrvati. Samo su je čekali. Znali su da dolazi na „Nedelju mode“, a ceo posao je bio isplaniran iznutra. Ona im je pomogla tako što je sve živo kačila na društvene mreže, pa i slike s nakitom i tačno su znali šta da traže.

Pink Panteri imaju mu*a i to pokazuju ponovo i ponovo. Oni su „džentlmeni lopovi” i ne povređuju svoje žrtve. Upravo to je razlog što mislim da su upravo oni opljačkali Kim, jer su eksperti za takve stvari – rekao je Pavle.

U međuvremenu su se pojavile slike navodnih lopova kako nekoliko dana pre pljačke prate Kim u automobilu marke „fijat“.

Izvor: Alo
Foto: Instagram/kimkardashian/Facebook/Pavle Stanimirovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter