Izvor:
09.10.2016 u 19:21
0

„PAZI PAPARAZZO“ ISTRAŽUJE: Da li je TRAČ ili ISTINA da se ovo dvoje PEVAČA razvode? (VIDEO)

U poslednje vreme je počelo da se spekuliše u medijima da se Darko Lazić i Ana Sević razvode. Da li je to trač ili istina, prosudite sami.

Pevačica Katarina Živković ima vrlo buran emotivan život. Na osnovu prethodnih veza moglo bi se zaključiti da joj baš ne ide u ljubavi, a i ona sama potvrđuje da i ne ostaje baš u najboljim odnosima sa bivšim momcima.

Pevačica Ljupka Stević oprobala se i kao glumica, pa ćemo je uskoro gledati i u ulozi kafanske pevačice – a vi saznajte šta je to naš paparazzo snimio.

Jelena Kostov je nedavno saznala da će postati mama, a srećnu vest je odmah podelila sa svojim fanovima. Jelena je neizmerno srećna jer će joj se velika želja ispuniti. A da li će saznanje da će uskoro dobiti bebu ubrzati njene planove za svadbu, saznajte u novoj emisiji "Pazi paparazzo"!

Šta su naše ekipe otkrile o životima Tanje Savić, Branislava i Nine Lečić i Nataše Šavije pogledajte u jučerašnjoj emisiji:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter