Izvor:
07.05.2016 u 18:41
0

NE SKIDAJU OSMEH SA LICA: U čijem društvu UŽIVA poznati fudbaler? (FOTO)

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo često sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli intimnije trenutke iz svog života.

Tako se mogu videti fotografije za stolom, iz teretane ili sa treninga. Međutim, među tim fotografijama se nalaze i one sa njegovim sinom.

Sasvim očekivano, najbitnija osoba u njegovom životu, Ronaldo junior, ulepšava svaki njegov dan, a osmesi na njihovim licima govore da je ljubav jača od svega.

Ponosni tata često govori o njihovom odnosu, o vaspitanju i o tome koliko mu majka pomaže, s obzirom na činjenicu da je samohrani otac, a podršku dobija i iz svih krajeva sveta.

Pogledajte fotografiju!

HappyTv.rs
Foto: Instagram.com/cristiano

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter