Izvor:
11.10.2016 u 03:17
0

NATAŠA BEKVALAC BRILJIRALA KAO DRAGA MAŠIN, ALI IPAK SIGURNA U JEDNO: Ovo sam sad uradila i nikad više! (VIDEO)

Pevačica Nataša Bekvalac obratila se novinarima posle uspešne premijere predstave "Tajna crne ruke", a u ruci je još uvek držala – puškice sa tekstom!

– Držim tekst i dalje, imala sam puškice, hahaha! Srećom, nisam morala da gledam u njih, bile su samo za ne daj Bože. Još uvek sam pod utiskom, euforična sam, ovaj grč neće popustiti danima rekla je Nataša novinarima.

Nastupom je zadovoljna, porodica ju je ishvalila iako kaže da su obično "ozbiljni kritičari", a najviše se obradovala komplimentima kolega sa dasaka koje život znače.

Najviše mi znače pohvale naših starih glumaca, ja sam bukvalno kao kuče učila od njih mesec dana, i pokupila sve što sam mogla u skladu sa svojim kapacitetima i talentom. Dobila sam savete i od Tanje Bošković, a za dušu kao što je moja je blagorodno samo da provede vreme sa osobom kao što je ona.

Trema je, kaže, bila jača nego kada izlazi na scenu da "samo" zapeva.

Nisam spavala noćas, ne spavam već mesec dana! Ove dve scene su nebo i Zemlja, nikada ovakvu tremu nisam osetila. Ovo sam sad uradila, i nikad više. Mada priznajem da bih se, kada sada pogledam, žestoko pokajala da nisam prihvatila ovu priliku rekla je ona.

Iznenađenje za novinare i fotografe bilo je odsustvo Natašinih kolega sa estrade na premijeri.

Ne mogu time da se bavim, da rasipam energiju. Mesec dana nisam se bavila time šta se priča, bavila sam se samo onim što mi je ponudio neko ko u mene veruje. Da, bio je to i marketinški potez, ali je bio i veliki rizik za mene i Ljubišu Ristića da zajedno, držeći se za ruke, uletimo u veliki i zahtevan projekat. Treba to odigrati, mjuzikl traje dva sata rekla je ona.

Podsetite se kako je Nataša odigrala ulogu Drage Mašin:

Pripreme za ulogu Drage Mašin odrazile su se i na njen privatni i porodični život.

Svi su bili uz mene, spremni da pomognu, ali znajte da kuću nisam videla mesec dana. Nisam htela da ih opterećujem i vežbam tekst, pa sam to radila na terasi, izađem, zapalim cigaru i vežbam replike… Značila mi je podrška porodice u smislu toga da znam da je moja ćerka Hana zbrinuta.Osetila sam dodatnu tenziju kada su mi rekli da su je doveli, jer sam bila protiv toga da dođe na premijeru, ali mi je to pomoglo da se fokusiram na zadatak pred sobom. Porodica mi je pomogla da ostanem radosna."

Nataša tokom predstave izvodi i jedan pad, a kaže da je to bio najlakši deo!

Kad biste vi samo znali koliko ja to NISAM vežbala! To nije teško, muzika je manje teška, najveći teret bio mi je tekst jer to nije moj teren. Koncentrisala sam se na to da ga izgovaram pristojno i uverljivo, ali sam shvatila da je najbolje biti spontan. Što ne vežbaš, ispadne najbolje. Tako je u glumi – i ne bi trebalo da se glumi, već da se stvare rade onako kako bi ih radio normalan čovek.

U ponedeljak Natašu i ostatak ekipe očekuje drugo izvođenje "Tajne crne ruke".

Ma, biće opušteno, kažu da su premijere uvek u grču, i da ispadnu najgore. Ako je ovakva naša premijera bila nešto 'najgore', čeka nas svetla budućnost – našalila se Nataša, još uvek vidno pod utiskom.

Pevačica se nakon premijere uputila u restoran da proslavi u krugu najbližih prijatelja i porodice.

Mondo
Foto: Instagram/draganabekvalac72/Mondo/ Stefan Stojanović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter