Izvor:
07.05.2016 u 20:23
0

PROCVETALA: Seka Aleksić u ČUDNOM prolećnom izdanju (FOTO)

Naša poznata pevačica, koja uživa u blagoslovenom stanju, svakodnevno misli na svoje fanove pa ih tako često obraduje lepim fotografijama na društvenim mrežama. Imali smo priliku da vidimo njen trudnički stomačić, kao i hranu koju konzumira, a sada je odlučila da svoj stajling okrene u drugom smeru.

Ovog puta, Seka je odlučila da se kod kuće fotografiše u veoma interesantnom crnom kombinezonu. Međutim, ono što taj kombinezon izdvaja od običnih su visibabe, kojima je pevačica upotpunila prolećnu atmosferu i sunčan dan.

Vidi se da Aleksićeva svakoga dana, sve više i više, uživa u trudničkim danim, a dok se ne pojave nove fotografije, uživajte u ovoj!

HappyTv.rs
Foto: Instagram.com/seka_aleksic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter