Izvor:
23.06.2019 u 18:34
0

LEJDI GAGA SADA BEŽI OD BREDLIJA KUPERA: Evo zbog čega je grize savest! (FOTO)

Ledi Gaga i Bredli Kuper nemaju isti prijateljski odnos kao ranije. Pevačica odbija da se vidi sa glumcem i trudi se da ga drži na distanci, a do sada su se često viđali i tvrdili da imaju "posebno prijateljstvo".

Zajednički nastup na dodeli Oskara je razlog zbog kog se pričalo da holivudski glumac i čuvena pevačica imaju nešto više od puke saradnje i dobrih kolegijalnih odnosa. Kada su glasine konačno utihnule, potvrđeno je da su se Bredli i Irina Šajk rastali. Sve je ukazivalo na to da je Lejdi Gaga kriva za to.

Ostavila je verenika neposredno pred dodelu nagrade, a potom izjavila kako je odglumila bliskost sa Kuperom na sceni. Međutim, malo ko je poverovao da je reč samo o glumi.

Iako sve ukazuje na preljubu svi akteri ove priče to demantuju. Svetski mediji pišu da se Ledi Gaga trenutno oseća veoma loše jer je svi smatraju krivcem za raspad veze Irine i Bredlija. Rešila je da povuče drastičan potez. Gaga odbija da se vidi sa glumcem i trudi se da ga drži na distanci.

Neki od izvora bliskih Gagi istakli su kako je svesna da nije ona razlog razdvajanja slavnog para, ali da je ipak grize savest jer im nije pomogla da sačuvaju svoj odnos.

Uprkos svemu Gaga i Bredli se navodno nadaju da će se bura stišati i da će moći ponovo da imaju drugarski odnos.

– Oboje se nadaju da će ponovo raditi zajedno, a njihova okolina misli da su sjajni saradnici i veliki prijatelji – rekao je dobro obavešten izvor.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter