Izvor:
24.06.2019 u 08:32
0

NATAŠA BEKVALAC OTKRILA ŠTA JOJ JE NAJBITNIJE U ŽIVOTU: Ja imam nas, a za svet ko te pita! (FOTO)

Nataša Bekvalac trudi se da svaki trenutak koji provede bez ćerki Hane i Katje nadoknadi i da uživa sa svojim devojčicama. Ona često na svom Instagram profilu deli fotografije na kojima su njene naslednica, a poslednja u nizu koju je podelila, pokazuje koliko je popularna pevačica vezana za njih i da su joj one najbitnije u životu.

Ja imam nas, a za svet ko te pita. Moje ćerke. Voli vas mama – napisala je Nataša u opisu fotografija.

Pevačicina starija ćerka Hana ima trinaest godina i često čuva mlađu sestru, koja je nedavno napunila godinu dana. Na fotografiji koja je završila na društvenim mrežama se upravo to vidi, kako Hana brine o svojoj mlađoj sestri i igra se sa njom u parku.

Izvor:nadlanu.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter